Before joining SaleHoo, we were very dissatisfied with fraudulent and inadequate shippers. We are hard to find a wide variety of goods. When I joined SaleHoo, we noticed that we found a real drop shopper and shipped on time! It is the source of training, education and suppliers that connects with dreams and people who want to do business with you, connecting with dreams! Training alone is worth the minimum cost of being a member of this dynamic organization. In addition to SaleHoo training, we provide feedback and comments from various vendors for members.

Mielőtt csatlakozott a SaleHoo-hoz, nagyon elégedettek voltunk a csaló és nem megfelelő feladókkal. Nehéz megtalálni a termékek széles skáláját. Amikor csatlakoztam a SaleHoo-hoz, rájöttünk, hogy valódi közvetlen ügyfelet találtunk, és hogy időben elküldtük! Ez a képzés, az oktatás és a szállítók forrása, amely összeköti az álmokat azokkal az emberekkel, akik veled üzletet akarnak létrehozni, és álmaikkal kapcsolódnak! A képzés önmagában megéri a dinamikus szervezet tagságának minimális költségeit. A SaleHoo képzésen kívül visszajelzéseket és javaslatokat biztosítunk a különböző gyártók számára a tagok számára.

Voordat we bij SaleHoo kwamen, waren we erg ongelukkig met de frauduleuze en ongepaste afzenders. Het is moeilijk om een breed scala aan producten te vinden. Toen ik bij SaleHoo kwam, ontdekten we dat we een echte directe klant hadden gevonden en dat we deze op tijd hadden verzonden! Het is de bron van training, opleiding en leveranciers die dromen verbindt met mensen die zaken met u willen doen en contact willen maken met hun dromen! Alleen training is de minimale kosten waard om lid te zijn van deze dynamische organisatie. Naast SaleHoo-training bieden we feedback en suggesties van verschillende leveranciers aan leden.

>>>Click Here to Continue<<<